Brasserie 22
Een stukje Frankrijk in Hilversum

Voorgerechten 

Blini met in rode biet gemarineerde zalm, kwartelei, crème fraîche en haring kaviaar  
€ 12,75

 Rosbief van zacht gegaard rund, gemarineerd in truffel met salade en mayonaise van Parmezaanse kaas
€ 13,75


 Terrine van eendenlever met brioche toast en calvadosstroop
€ 14,75


 Herfst salade met hertenham, in port gemarineerde vijgen en geroosterde nootjes
€ 14,50


Salade met krokant gebakken zwezerik, eendenlever krullen, langoustine uit de oven en truffelmayonaise
€ 18,50


 

Hoofdgerechten

 Confit de canard; Gekonfijte eendenbout met paddenstoelen risotto en truffeljus
€ 21,75


Zacht gegaarde ossenhaas met aardappelpuree, haricots verts en jus met Madeira
 € 27,50


Aan het karkas gebraden fazantenborst, bitterbal van de dij,  met aardappelpuree, gekonfijte zuurkool en jus met morieljes
23,75


Roodbaars filet met tagliatelle, anijschampignons, zeekraal en Hollandaise saus
€ 24,75


Hele kreeft, gegratineerd met Parmezaanse kaas, knoflook, tomaat met pasta en zeekraal
€ 28,75

 



 

 

Nagerechten

 Crème brûlée met een vleugje koffie 
€ 7,50

 

Witte chocolade cheesecake met cassis sorbet
€ 8,50

 

Pure chocolade mousse met sinaasappel- chocolade schotsen
€ 7,50


Exclusieve Franse kazen met appelstroop en brood
3 kazen €8,75

5 kazen € 13,75 

 3 gangen verrassingsmenu € 34,50

4 gangen verrassingsmenu € 39,50

5 gangen verrassingsmenu € 45,50

 

  Bent u vegetariër? Laat het ons weten, dan maken wij graag speciaal voor u een vegetarisch gerecht. Bent u allergisch? Laat het ons weten, dan houden wij daar rekening mee.




   Iedere dag wordt het homarium op de bar gevuld met verse oesters, kreeft en indien voorradig met andere verse zeevruchten of schaal- of schelpdieren.