brasserie 22

Een stukje Frankrijk in Hilversum


                                                                       Verrassingsmenu Brasserie 22


3 gangen                €33,50

4 gangen                   € 42,50

5 gangen                    €49,50

 

                                                                       Voorgerechten

Dun gesneden Frans Blond Aquitaine rund met frisse salade, pijnboompitten,
zongedroogde tomaatjes, truffelmayonaise en kaas krokant
 €12,50
Supplement eendenlever krullen €4,50


 Kreeftenkroketjes (3 stuks) van Holtkamp met Dion mosterd,

brioche toast en gefrituurde kappertjes
€12,75

Half dozijn Fines de Claires, geserveerd op ijs met citroen en
sjalot azijn 

€13,50

 Marbré van eendenlever en gerookte eendenborst met krokant brood
en calvados stroop
€15,50

 Klassieke cocktail van Hollandse garnalen 
€15,50

 Plateau d'entrees; Ruime selectie van onze voorgerechten
€18,50


Hoofdgerechten

"Steak tartare" met een gepocheerd ei, truffelmayonaise, Franse frites en salade
€19,75

Gebakken kalfsrib-eye met langoustine uit de oven,
Parmezaankruim en jus met Madeira
€23,75

(Supplement vers geschaafde zomertruffel  € 5,50)


Pasta "fruits de mer" met zeegroenten en romige kreeftensaus  
€22,75

 Tournedos van Frans Blond Aquitaine rund (200gr) met 
seizoensgroenten, rode port jus en Franse frites
€29,50

(Supplement vers geschaafde zomertruffel € 5,50)

 

In bruisende roomboter gebakken verse Noordzee tong (400/500gr)
met beurre aromatique, puree en zeegroenten

 €25,00

 Plateau fruits de mer; Halve kreeft, oesters, verschillende schelpen en garnalen,
geserveerd op ijs met sauzen en Frans breekbrood of Franse frites
€32,50

 

 Bent u vegetariër ? Laat het ons weten, dan maken wij graag speciaal voor u een vegetarisch gerecht.

Bent u Allergisch? Laat het ons weten, dan houden wij daar rekening mee.

 

                                                 

Nagerechten

 Butterscotch chocolade reep met gebrande hazelnoten en boeren roomijs
€7,75

 3 bollen sorbetijs met vers fruit en coulis van rood fruit
€7,75

 Chocolade mousse met witte chocolade schots en frambozen 
€7,75

 Coupe Colonel; citroen sorbet-ijs met een scheut wodka
€6,50

 Diverse Franse boeren kazen met appelstroop en roggebrood
€12,50