Brasserie 22
Een stukje Frankrijk in Hilversum

Voorgerechten 

Salade gésiers; Frisse salade met gekonfijte eendenmaagjes, tomaat en spekdressing 
€ 11,50

 Rosbief van zacht gegaarde runder lende, salade met gepofte tomaatjes en truffelmayonaise
€ 12,75


 Terrine van eendenlever met brioche toast en compote van appel en calvados
€ 13,75


 Ardenner Coppa ham met gefrituurd ei en Hollandaise saus
€ 12,75


Half dozijn Fines de Claires No3 geserveerd op ijs met citroen en sjalotazijn
€ 13,50


Salade 22; Mooie salade met stukjes lauwwarme kreeft, geroosterde coquilles, eendenlever krullen en dragonmayonaise
€ 17,50


 

Hoofdgerechten

 Confit de canard; Gekonfijte eendenbout met paddenstoelen risotto en truffeljus
€ 21,75

 Gebraden runder entrecote met seizoensgroenten, in ganzenvet gebakken aardappeltjes en Bordelaisesaus
 € 22,75


Sukade van hert, zacht gegaard met aardappelpuree, zuurkool en jus met bospaddenstoelen
21,75
Op de huid gebakken kabeljauwrug filet met gebakken wilde spinazie, aardappelpuree en beurre blanc met mosselen
€ 23,75
Geroosterde coquilles en kreeft met kruiden risotto en romige kreeftensaus
€ 25,50

 

 

 

Nagerechten

 Kokos parfait met mangocoulis
€ 7,50

 

Bread and butter van brioche brood en vijgen met yoghurtijs
€ 8,00

 

Tarte tatin van banaan met vanille-ijs en chocoladesaus
€ 7,50


Diverse Franse boeren kazen met appelstroop en notenbrood
€ 12,00

 

 3 gangen verrassingsmenu € 34,50

4 gangen verrassingsmenu € 39,50

5 gangen verrassingsmenu € 45,50

 

  Bent u vegetariër? Laat het ons weten, dan maken wij graag speciaal voor u een vegetarisch gerecht. Bent u allergisch? Laat het ons weten, dan houden wij daar rekening mee.

   Iedere dag wordt het homarium op de bar gevuld met verse oesters, kreeft en indien voorradig met andere verse zeevruchten of schaal- of schelpdieren.