KOUDE VOORGERECHTEN

Platte ossenhaas met oosterse groenten en sesamvinaigrette
15,50

Steak tartare met brioche toast, eidooier en truffelmayonaise
14,75

Terrine van gevogelte met eendenlever krullen, gedroogd spek en balsamico stroop
14,75

Salade riche; Mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenlever, sesamkletskop en kreeftenmayonaise
22,75

Half dozijn Fines de Claires op ijs met citroen en rode wijnazijn met sjalot
17,50

Filet American van zalm met blini en wasabimayonaise
13,50

Burrata met gesmoorde uienringen en Balsamico stroop (v)
13,50

 

WARME VOORGERECHTEN / TUSSENGERECHTEN

Droog gebakken coquilles op wilde rijst en jus met Ras el Hanout
18,50

Krokant gebakken zwezerik met pastinaak crème en jus met laurier
17,75

Dun gesneden truffel Spinata Romana met gepocheerd ei, rucola en Hollandaisesaus
15,-

Romige kreeftensoep met een vleugje Pernod
14,50

Romige risotto met Parmezaanse kaas en rucola (v)
12,50

HOOFDGERECHTEN

Runder rib-eye met voorjaarsgroenten, Franse frites en Hollandaisesaus
25,50

Rosé gebraden herten rug filet met pastinaakcrème en rode port jus
26,50

Confit de canard met truffelrisotto en rode wijn jus
24,75

Op de huid gebakken zalmfilet met geroosterde amandel schaafsel, Amaretto, aardappelpuree en zee groenten
23,75

Zacht gegaard krokant buikspek en knoflook gamba’s uit de oven met krokante rösti, groene asperges en beurre blanc met sherry
25,75

Halve of hele kreeft (450/500gr) gegratineerd met knoflook, Parmezaanse kaas, lente-ui en tomaat. Met Franse frites en salade
19,75 / 37,50

Romige pasta met gebakken paddenstoelen, truffelschaafsel en gepocheerd ei (v)
21,50

Of laat u verrassen;
3 gangen verrassingsmenu  37,50
4 gangen verrassingsmenu  45,00
5 gangen verrassingsmenu  52,50

NAGERECHTEN

Crème brûlée
8,50

3 smaken sorbetijs met ingelegd fruit
10,50

Sgroppinocolada; Spoom van prosecco, citroensorbet, Malibu en Piña Colada
9,75

Ijskoffie met een vleugje Baileys
9,75

Mascarpone crème met karamel en kletskop kruimels
9,50

Chocolade hazelnoot butterscotch reep met roomijs
10,50

Plateau fromage; Diverse kazen uit binnen- en buitenland met portstroop en krokant brood
14,75

DESSERTWIJNEN / PORT

Kopke 10yrs old tawny port 7,75
Muscat beaume de Venise6,75
Floc de Gascogne 7,50
Elysium black Muscat 7,50
Banyuls  7,50

VOOR NA HET DESSERT OF BIJ DE KOFFIE

Friandises; 4 stuks huisgemaakte bonbons per persoon 6,75

Espresso Martini; Koude espresso/Wodka/Khalua/vleugje kaneel 10,50
Irish koffie; Jameson/koffie/lobbige room 9,50
Special koffie; Likeur naar keuze/koffie/ lobbige room 9,50

Voor thuis of als cadeau;
Doosje huisgemaakte bonbons (10stuks) 17,50
Flesje huisgemaakte olie 7,50
Dinerbon in cadeauverpakking (bedrag naar keuze vanaf 25,00)